Over gastbijdragen

Op deze website zijn gastbijdragen dus welkom. Als jij iets geschreven hebt dat je graag met anderen wilt delen, en dat in de richting zit van het soort opvattingen dat je in mijn teksten vindt, dan vindt je stuk hier wellicht een plekje. Het bevorderen van zinnige discussie is één van de doelstellingen van het ruimte bieden aan gastbijdragen, plus het aanmoedigen van radicale schrijverij sowieso

Ik hoef het niet met elke punt of komma eens te zijn, ik ga ook niet redigeren (alleen typografie breng ik in overeenstemming met hoe ik zelf werk, en soms voeg ik aan het begin en/of eind een opmerking toe). Over plaatsing beslis ik zelf, en ik behoud me het recht uiteraard voor om elders om deze site mijn mening over je stuk te geven. .

Ik heb een voorkeur voor teksten die niet al eerder elders hebben gestaan. Vooral schrijverij mensen die zelf geen website of blog hebben, en ook niet via een bestaand blad hun creaties openbaren, is  zeer welkom. Neem gerust contact op via rooieravotr at live punt nl, als je je aangesproken voelt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.